Sponsorer och samarbetspartners

Vi i Cykelklubben Fix är stolta över att ha fantastiska sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt för oss att driva klubben framåt i den riktning vi vill. Utan dem är det mycket av det vi gör som inte vore möjligt. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till följande företag som stöttar klubben…

Helsingborgshem

Helsingborgshem erbjuder ett brett utbud av bostäder för kunder med olika önskemål och behov. De har vanliga lägenheter i olika storlekar och utföranden, radhus, trygghetsboenden, studentrum, seniorboenden och kollektivboenden. Utöver bostäder hyr de också ut lokaler som rymmer allt ifrån vårdcentraler och affärer till förskolor och företag. Helsingborgshem är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Helsingborgs stad. Med ca 12 000 hyreslägenheter i 30 områden är de den största aktören på bostadsmarknaden i Helsingborg.

Panteriet

Har det blivit många pantsäckar och ni har inte lust att ställa er i kön vid butikens pantmaskin! – Panteriet hämtar era säckar utan kostnad, pantar era burkar och PET-flaskor och ser till att de återvinns på rätt sätt. Ni får alltid full pantersättning och de tar inte ut några avgifter. Ni hittar Panteriet på Lastgatans industriområde.

 

 

 

Fika på Berga

Hos Fika på Berga hittar ni bland annat ett stort utbud av smarriga baguetter, fantastiskt goda smörgåstårtor, hemlagade pajer, bakade potatisar, pastasallader, och så klart även ett traditionellt konditoriutbud. Ni hittar Fika på Berga på Garnisonsgatan 10 på Berga industriområde.

 

Jons VVS

Jons VVS utför VVS-arbeten åt både företag och privatpersoner i hela Skåne och Halland – allt från enklare servicejobb till större entreprenader. De behärskar alla typer av jobb och erbjuder förmånligt och konkurrenskraftigt pris på alla deras tjänster. Kontakta Jons VVS för att få ett exakt prisförslag.

Carl Hoff

Carl Hoffs filosofi är att ge deras kunder personlig service samtidigt som de erbjuder ett brett urval av högklassiga smycken och juveler i egen design men också från olika varumärken. Deras mål är nöjda och återkommande kunder. Butikens sortiment riktar sig till de som värdesätter personliga smycken av god kvalitet i kombination med gediget hantverk. Ni hittar Juveleraren Carl Hoff på Kullagatan 3 i centrum.

Juhlin & Partners

Att få rätt hjälp när man behöver det, kan vara avgörande för både företag och privatpersoner. Juhlin & Partners biträder företag och privatpersoner vid såväl avtalsförhandlingar.

Original Teamwear

Original Teamwear är vår leverantör av klubbkläder från Kalas. Original Teamwear hjälper små och stora företag, föreningar och kompisgäng att förse sig med egendesignade sportkläder. De har självklart cykelkläder, men även löpkläder, triathlonkläder och orienteringskläder samt skidkläder från Swix.

Caneb

Caneb AB levererar förpackningar, kryddor, nät m.m. till den svenska livsmedelsindustrin. Med 30 år i branschen har Caneb ett gediget kunnande kring vad som krävs för att producera förstklassiga livsmedel. ”Vårt stora cykelintresse gör att vi länge varit stolta sponsorer till CK Fix”, avslutar Canebs VD Dan Hjalmarsson.

Alfdex

 

Sportson

Här hittar du alla typer av cyklar, från brancyklar till galet snabba racercyklar. I vår cykelverkstad servar och reparerar vi cyklar året runt och i butiken hittar du alla typer av tillbehör som gör cykelupplevelsen perfekt. Lås, hjälmar, väskor, kläder m.m.

Du som medlem i Cykelklubben Fix har 10% rabatt på cyklar och 15% rabatt på tillbehör hos Sportson. De hjälper dig gärna med service eller låter dig prova en av deras många testcyklar.

Samarbetspartners

Cykelhamnen

Du som medlem i Cykelklubben Fix har 10% på cyklar och 15% rabatt på tillbehör hos Cykelhamnen.

Nordic Wellness Ramlösa

Fixare har riktigt bra priser på medlemskapet hos Nordic Wellness. De ger oss 20% rabatt på Sverige+ -kortet och Guld+ Skåne-kortet.

Ordinarie pris Sverige+: 499:-. Fixpris: 399:-.
Ordinarie pris Guld+ Skåne: 449:-. Fixpris: 359:-.