Samarbetspartners & erbjudanden

Sponsorer och samarbetspartner

Vi i Cykelklubben Fix är stolta över att ha fantastiska sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt för oss att driva klubben framåt i den riktning vi vill. Utan dem är det mycket av det vi gör som inte vore möjligt. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till följande företag som stöttar klubben.

Sponsorer till Cykelklubben Fix

Juhlin & Partners

Att få rätt hjälp när man behöver det, kan vara avgörande för både företag och privatpersoner. Juhlin & Partners biträder företag och privatpersoner vid såväl avtalsförhandlingar.

Samarbetspartners till Cykelklubben Fix

Sportson Helsingborg

Här hittar du alla typer av cyklar, från brancyklar till galet snabba racercyklar. I vår cykelverkstad servar och reparerar vi cyklar året runt och i butiken hittar du alla typer av tillbehör som gör cykelupplevelsen perfekt. Lås, hjälmar, väskor, kläder m.m.

Du som medlem i Cykelklubben Fix har 10% rabatt på cyklar och 15% rabatt på tillbehör hos Sportson. De hjälper dig gärna med service eller låter dig prova en av deras många testcyklar.

XXL Väla

Förutom servicepaketen erbjuder XXL cyklar från tex Scott, Cube, White, Merida, Felt och Ghost, Ridley, Bass. Om flera medlemmar går ihop för köp av cyklare kan XXL skräddarsy paketpris för bra erbjudande. XXL tillhandahåller också gott om reservdelar.

Medlemmar i CK Fix får mot uppvisande av aktivt medlemskap rabatt på cykelservice i
varuhuset i Helsingborg/Väla:

Kolla in nedan om du behöver hjälp med cykeln. Följande rabatter:
Enkel: 349 kr (ord. 399 kr – 50 kr rabatt)
Normal: 449 kr (ord. 549 kr – 100 kr rabatt)
Aktiv: 649 kr (ord. 899 kr – 250 kr rabatt)

Brav Teamwear

Några gånger om årets erbjuds du som medlem köpa klubbkläder hos Brav Teamwear. Vi har under olika perioder en webbshop öppen hos dem. Vi har förhandlat till oss ett bättre pris än ordinarie för vår klubbkläder.

Gå till bravteamwear.se, klicka på teamshop och ange ckfix. Observera att den enbart är öppen vid speciella tillfällen. Håll ett öga på vår Facebooksida – CK Fix på Facebook.