Sponsorer och samarbetspartners

Vi i Cykelklubben Fix är stolta över att ha fantastiska sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt för oss att driva klubben framåt i den riktning vi vill. Utan dem är det mycket av det vi gör som inte vore möjligt. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till följande företag som stöttar klubben…

 

 

Sponsorer

 Juhlin & Partners

Att få rätt hjälp när man behöver det, kan vara avgörande för både företag och privatpersoner. Juhlin & Partners biträder företag och privatpersoner vid såväl avtalsförhandlingar.

 

Original Teamwear

Original Teamwear är vår leverantör av klubbkläder från Kalas. Original Teamwear hjälper små och stora företag, föreningar och kompisgäng att förse sig med egendesignade sportkläder. De har självklart cykelkläder, men även löpkläder, triathlonkläder och orienteringskläder samt skidkläder från Swix.

 


 

Samarbetspartners

 

Sportson

Här hittar du alla typer av cyklar, från brancyklar till galet snabba racercyklar. I vår cykelverkstad servar och reparerar vi cyklar året runt och i butiken hittar du alla typer av tillbehör som gör cykelupplevelsen perfekt. Lås, hjälmar, väskor, kläder m.m.

Du som medlem i Cykelklubben Fix har 10% rabatt på cyklar och 15% rabatt på tillbehör hos Sportson. De hjälper dig gärna med service eller låter dig prova en av deras många testcyklar.

 

Nordic Wellness Ramlösa

Fixare har riktigt bra priser på medlemskapet hos Nordic Wellness. De ger oss 20% rabatt på Sverige+ -kortet och Guld+ Skåne-kortet.

Ordinarie pris Sverige+: 499:-. Fixpris: 399:-.
Ordinarie pris Guld+ Skåne: 449:-. Fixpris: 359:-.

 

Star for Life

Star for Life är en icke vinstdrivande organisation som grundades 2005 med målet att inspirera unga att tro på sina drömmar och hjälpa dem leva ett liv fritt från aids. Sedan dess har verksamheten vuxit till en internationell organisation med verksamhet i tre världsdelar. Verksamheten syftar till att stärka ungas självkänsla, inspirera dem att våga drömma om en bättre framtid och motivera dem att kämpa för att nå de drömmarna.

Star for Life finns nu i mer än hundra skolor i södra Afrika.