Cykelklubben Fix på Facebook

Vårt mål är att kommunicera ut så aktuell, intressant och just för dig givande information. Därför har vi lite olika kommunikationskanaler på Facebook för att du själv ska kunna skräddarsy vad du vill få reda på. I vissa fall skickar vi även ut information via mail, men i huvudsak sker vår kommunikation via Facebook.

Vår huvudsida

Sök “CK Fix” på Facebook.

Det är på den sidan vi kommunicerar ut till er medlemmar när det är något som vi tror ni vill få reda på. Det kan vara allt från en liten rapport från senaste träningen, till bilder från någon tävling, startlistor, påminnelser för kommande evenemang eller något helt annat.

Ni själva kan också bidra till vad vi som klubb delar med oss av. Vi vill gärna höra era historier och inte sällan delar vi dem vidare på vår gemensamma Facebooksida. Skriv därför gärna ett inlägg på vår Facebooksida om det är något du vill berätta för din klubbkompisar.

Landsväg

Sök “CK Fix – Landsväg” på Facebook.

CK Fix grupp för de som är intresserade utav landsväg. Här diskuteras sådant som är relevant för landsvägscykling. Diskutera motionslopp, tävlingar, samåkning, träningar, lördagsträningens rundor mm.
Lördagsträning med CK Fix. Varje lördag hela året. Start från Nordic Wellnes i Ramlösa, Hortensiagatan 8, klockan 09:00. Sommarhalvåret landsväg. Höst, vinter och vår även Cykelcross/MTB. Olika grupper varje tillfälle som bestäms på plats. Häng gärna med och testa vid ett tillfälle. Kör du med oss fler gånger vill vi att du är medlem i CK Fix.

Vår lördagsträning kör vi året runt. Den utgår från Hortensiagatan 8 på Gustavslund 9:00. På sommarhalvåret kör vi lite längre rundor på asfalt och delar upp oss i grupper de tillfällen de behövs. Vissa vill köra lugnt och fika, vissa vill ta i lite mer och inte fika. Vi försöker se till så att alla som kommer får ut det de vill av träningen.

Under vinterhalvåret tar vi det lite lugnare och ser till att gemenskapen och de härliga diskussionerna kommer först. Lite lugn distans på mestadels asfalt men även någon grusväg kan passeras om de som är med känner sig redo för lite äventyr.

Passa på att diskutera upplägg, önskemål, träningar, tävlingar, motionslopp. Ja, allt som har med landsväg att göra.

Tisdagscykling i Helsingborg

Sök “Tisdagscykling i Helsingborg” på Facebook.

Första tisdagen i april till sista tisdagen i september är det garanterat mycket folk som vill cykla tillsammans från Henkestatyn 18:00 nere vid Pålsjöbaden. Under 2016 har vi varit mellan 50 och 120 cyklister varje tisdag. Vi delar upp oss i 4 till 8 grupper. Allt efter dagsform och vad man vill träna.

Barn & Ungdom

Sök “CK Fix – Barn & Ungdom” på Facebook.

Vår viktigaste sida för våra minsta Fixstjärnor. Har du ett barn som är intresserat utav att cykla, eller vill du kanske kolla läget vad som händer på träningarna? Ta en titt på denna sida eller ta kontakt direkt med någon av våra ungdomsledare. Du hittar även mer information här på vår hemsida om just Barn- och ungdomsträningarna, bara klicka här.

Cykelcross

Sök “CK Fix – Cykelcross” på Facebook.

I vår grupp för cykelcross tar vi upp allt som har med cykelcross att göra. Till största del är det ett tillhåll för vinterhalvårets stora höjdpunkt, Crosscupen, men det är fritt fram att diskutera allt som har med cykelcross att göra.

Vår omåttligt populära Crosscup som crossfantasterna i klubben driver under höst- och vintersäsongen börjar första tisdagen i oktober och varar in i mars. Lekplatsen för kvällen bestäms i förväg och utannonseras veckan innan i Facebookgruppen. Här delas det även poängsammanställning, bilder, härliga berättelser och annat från deltävlingarna. 99% skoj!

Mountainbike

Sök “CK Fix – Mountainbike” på Facebook.

För dig som vill in i skogen när du tränar eller tävlar. Här i denna gruppen hittar du alla Fixare som inte har några problem med att bli lerig eller dammig efter en tur på cykeln.

Gravel

Sök “CK Fix – Gravel” på Facebook

För dig som gillar grusvägskörning. Här i denna gruppen hittar du alla Fixare som gillar att susa fram på en grusväg.

Vi har stående träningar från Nordic Wellness Ramlösa, söndagar 9:30 till ca kl 12 under perioden oktober till mars.

Vinterspinning

Sök “CK Fix – Vinterspinning på Facebook

Köp och sälj

Sök på “CK Fix – köp och sälj” på Facebook.

Vi kan stoltsera med en egen köp- och säljsida på Facebook. Den är inte lika stor som Blocket.se, men historiken säger att affärerna oftast går fort om du har något intressant att sälja. Dessutom vet du att de kommer till nytta för någon inom Fixfamiljen. Bara en sån sak är ju trevlig.