Kommunikationskanaler

Cykelklubben Fix på Facebook

Vårt mål är att kommunicera ut så aktuell, intressant och just för dig givande information. Därför har vi lite olika kommunikationskanaler på Facebook för att du själv ska kunna skräddarsy vad du vill få reda på. I vissa fall skickar vi även ut information via mail, men i huvudsak sker vår kommunikation via Facebook.

Vår huvudsida

Sök ”CK Fix” på Facebook.

Det är på den sidan vi kommunicerar ut till er medlemmar när det är något som vi tror ni vill få reda på. Det kan vara allt från en liten rapport från senaste träningen, till bilder från någon tävling, startlistor, påminnelser för kommande evenemang eller något helt annat.

Ni själva kan också bidra till vad vi som klubb delar med oss av. Vi vill gärna höra era historier och inte sällan delar vi dem vidare på vår gemensamma Facebooksida. Skriv därför gärna ett inlägg på vår Facebooksida om det är något du vill berätta för din klubbkompisar.

Gruppen för landsvägscyklister

Sök ”CK Fix – Landsväg” på Facebook.

CK Fix grupp för de som är intresserade utav landsväg. Här diskuteras sådant som är relevant för landsvägscykling. Diskutera motionslopp, tävlingar, samåkning, träningar, lördagsträningens rundor mm.

Lördagsträning med CK Fix. Varje lördag hela året. Start från Nordic Wellnes i Ramlösa, Hortensiagatan 8, klockan 09:00. Sommarhalvåret landsväg. Höst, vinter och vår även Cykelcross/MTB. Olika grupper varje tillfälle som bestäms på plats. Häng gärna med och testa vid ett tillfälle. Kör du med oss fler gånger vill vi att du är medlem i CK Fix.

Vår lördagsträning kör vi året runt. Den utgår från Hortensiagatan 8 på Gustavslund 9:00. På sommarhalvåret kör vi lite längre rundor på asfalt och delar upp oss i grupper de tillfällen de behövs. Vissa vill köra lugnt och fika, vissa vill ta i lite mer och inte fika. Vi försöker se till så att alla som kommer får ut det de vill av träningen.

Under vinterhalvåret tar vi det lite lugnare och ser till att gemenskapen och de härliga diskussionerna kommer först. Lite lugn distans på mestadels asfalt men även någon grusväg kan passeras om de som är med känner sig redo för lite äventyr.

Passa på att diskutera upplägg, önskemål, träningar, tävlingar, motionslopp. Ja, allt som har med landsväg att göra.

Omåttligt populära Tisdagscykling i Helsingborg

Sök ”Tisdagscykling i Helsingborg” på Facebook.

Första tisdagen i april till sista tisdagen i september är det garanterat mycket folk som vill cykla tillsammans från Henkestatyn 18:00 nere vid Pålsjöbaden. Tisdagscykling i Helsingborg startades av Andreas Arwidson som ett försök att locka alla Helsingborgare att cykla tillsammans och minska tröskeln in i Cykelklubben Fix verksamhet.

Det startade som ett klubboberoende arrangemang, som en samlingspunkt för cyklister. Det är cyklisterna som kommer som gör träningarna tillsammans.

På senare år har ledare från CK Fix erbjudit sig ledarskap i olika fartgrupper. Det är inte omöjligt att det är uppemot 120 personer på plats, och att vi då delar upp oss i 4-8 olika fartgrupper. Det finns alltid en grupp att cykla i, allt efter dagsform och vad man vill träna.

Gruppen för kommande cykelstjärnor

Sök ”CK Fix – Barn & Ungdom” på Facebook.

Vår viktigaste sida för våra minsta Fixstjärnor. Har du ett barn som är intresserat utav att cykla? Eller vill du följa med i vad som händer på ditt barns träning? Ta en titt på denna sida eller ta kontakt direkt med någon av våra ungdomsledare. Du hittar även mer information här på vår hemsida om Barn- & Ungdomsverksamheten, klicka bara här.

För alla crossfantaster

Sök ”CK Fix – Cykelcross” på Facebook.

I vår grupp för cykelcross tar vi upp allt som har med cykelcross att göra. Till största del är det ett tillhåll för vinterhalvårets stora höjdpunkt, Crosscupen, men det är fritt fram att diskutera allt som har med cykelcross att göra.

Vår omåttligt populära Crosscup som crossfantasterna i klubben driver under höst- och vintersäsongen börjar första tisdagen i oktober och varar in i mars. Lekplatsen för kvällen bestäms i förväg och utannonseras veckan innan i Facebookgruppen. Här delas det även poängsammanställning, bilder, härliga berättelser och annat från deltävlingarna. 99% skoj!

Och för er som bara vill vara i skogen

Sök ”CK Fix – Mountainbike” på Facebook.

För dig som vill in i skogen när du tränar eller tävlar. Här i denna gruppen hittar du alla Fixare som inte har några problem med att bli lerig eller dammig efter en tur på cykeln.

Grusvägsdrottningarna och -kungarna

Sök ”CK Fix – Gravel” på Facebook

För dig som gillar grusvägskörning. Här i denna gruppen hittar du alla Fixare som gillar att susa fram på en grusväg.

Vi har stående träningar från Nordic Wellness Ramlösa, söndagar 9:30 till ca kl 12 under hela året. Intresset för gravel är störst under perioden oktober till mars men vi håller igång året om.

Ingen vind, inget regn? Cykla virtuellt!

För dig i CK Fix som kör virtuell cykling, framför allt på Zwift.
Sök ”CK Fix – Virtuell” på Facebook

Köp & Sälj

Sök på ”CK Fix – köp och sälj” på Facebook.

Vi kan stoltsera med en egen köp- och säljsida på Facebook. Den är inte lika stor som Blocket.se, men historiken säger att affärerna oftast går fort om du har något intressant att sälja. Dessutom vet du att de kommer till nytta för någon inom Fixfamiljen. Bara en sån sak är ju trevlig.

GCV – Gamla Cykelvänner i CK Fix

gcvfix.se hittar ni mycket information om tiden i CK Fix på 1900-talet. Hur det startade, en massa anekdoter, cykelreportage och annan kul information. Väl värt ett besök!