Sponsorer & erbjudanden

Sponsorer och samarbetspartner

Vi i Cykelklubben Fix är stolta över att ha fantastiska sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt för oss att driva klubben framåt i den riktning vi vill. Utan dem är det mycket av det vi gör som inte vore möjligt. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till följande företag som stöttar klubben, antingen genom sponsring, köp av Stolt-sponsor-till-Cykelklubben-Fix-märket eller att ge våra medlemmar ett bra erbjudande.

Stötta gärna företagen som stöttar oss! Ta kontakt med dem om de har tjänster som passar er.

Sponsorer till Cykelklubben Fix

Fika på Berga

Fika på Berga har varit en mångårig uppskattad sponsor och samarbetspartner till Cykelklubben Fix. Fika på Berga är ett fullservicecafé på Berga industriområde i Helsingborg.

Allt bakas på plats med eget bageri och konditori och det finns massor av olika sorters baguetter, sallader, smörgåstårtor, tårtor, kakor, bakelser och annat gott varje dag, måndag till lördag!

Du hittar allt till frukosten, fikan, lunchen. Frågan är bara vad du är sugen på? Beställ på fikaberga.se och hämta smidigt i deras drive in

Kontakt

Besöksadress: Garnisonsgatan 10, Berga industriområde
Hemsida – fikaberga.se


Infraplast Consulting

Infraplast Consulting ägs och drivs av Dennis Johansen.

Huvudverksamheten är certifiering av plastsvetsare men företaget bedriver även försäljning och uthyrning av utrustning för plastsvetsning.


Kompetentor

Kompetentor hjälper mindre företag med digitala tjänster, webbdesign, och verksamhetsutveckling, men även marknadsföring så som grafiska arbeten och fotografering.

Kompetentor vill bistå mindre företag med kompetens de själva inte besitter och strävar efter långsiktiga relationer med sina kunder. Typiskt för kunden är att anlita Andreas och Kompetentor istället för att själv behöva anställa.

Behöver ni en hjälpande hand, ett bollplank i företagandet eller någon som kan förverkliga er tanke om hur ni vill synas digitalt? Hör av er till Andreas på Kompetentor idag!

Kontakt

Andreas Arwidson – 072-350 20 70
Hemsida – kompetentor.se

Kompetentor - Stolt sponsor till Cykelklubben Fix i Helsingborg

Patientföreningen ProLivskvalitet

ProLivskvalitet i Helsingborg är en av 27 ideella patientföreningar för män som drabbats av prostatacancer. Varje år får ca 10 000 män diagnosen. Föreningen erbjuder stöd och gemenskap, även till anhöriga. Prostatacancerförbundets vision är ”Ett bra liv trots allt”.

Målsättningen är att:

  • stödja alla som behöver hjälp
  • sprida kunskap om sjukdomen
  • påverkansarbete för en bättre prostatacancervård som är likvärdig i hela landet
  • stödja forskning och utveckling genom att samla in pengar genom olika projekt

Kontakt och mer information hittar du här:

Prolivskvalitet.se

Prostatacancerförbundet.se


Stay Fresh Sweden

Ett koncept för miljömedvetna företag som förstår vikten av modern kvalitetstransport.

Hemsida – stayfresh.se


Samarbetspartners till Cykelklubben Fix

Aktivitus

Med erfarenhet, personligt bemötande, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar Aktivitus din träning genom kunskap och rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Aktivitus har alltid ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Teknikanalyser och Personlig Träning ger ytterligare stöd för våra kunder.

Massage Guldkant

Massage Guldkants erbjudande riktar sig till dig som har ett medlemskap i CK Fix, Helsingborg, där du vid första tillfället får ta del av hela 15% rabatt på valfri friskvårdsbehandling, därefter har du som medlem en stående rabatt på 10% som gäller på alla våra behandlingar när du besöker Massage Guldkant.

I vårt utskickade medlemsbrev finns information kring hur du tar del av erbjudandet.

Massage Guldkant finns både i Helsingborg (Motalagatan 9) och Löddeköpinge (Centrumvägen 2)

Välkomna!

Sportson Helsingborg

Här hittar du alla typer av cyklar, från brancyklar till galet snabba racercyklar. I vår cykelverkstad servar och reparerar vi cyklar året runt och i butiken hittar du alla typer av tillbehör som gör cykelupplevelsen perfekt. Lås, hjälmar, väskor, kläder m.m.

Du som medlem i Cykelklubben Fix har 10% rabatt på cyklar och 15% rabatt på tillbehör hos Sportson. De hjälper dig gärna med service eller låter dig prova en av deras många testcyklar.