Sponsorer & erbjudanden

Sponsorer och samarbetspartner

Vi i Cykelklubben Fix är stolta över att ha fantastiska sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt för oss att driva klubben framåt i den riktning vi vill. Utan dem är det mycket av det vi gör som inte vore möjligt. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till följande företag som stöttar klubben, antingen genom sponsring, köp av Stolt-sponsor-till-Cykelklubben-Fix-märket eller att ge våra medlemmar ett bra erbjudande.

Stötta gärna företagen som stöttar oss! Ta kontakt med dem om de har tjänster som passar er.

Sponsorer till Cykelklubben Fix

Fika på Berga

Fika på Berga har varit en mångårig sponsor och samarbetspartner till Cykelklubben Fix. Fika på Berga är ett fullservicecafé på Berga industriområde i Helsingborg.

Allt bakas på plats och det finns massor av olika sorters baguetter, mackor, smörgåstårtor, sallader och annat gott varje dag!

Du hittar allt till frukosten, fikan, lunchen. Frågan är bara vad du är sugen på?

Beställ på fikaberga.se och hämta smidigt i deras drive in.

Kontakt

Besöksadress: Garnisonsgatan 10, Berga industriområde
Hemsida – fikaberga.se


Infraplast Consulting

Infraplast Consulting ägs och drivs av Dennis Johansen.

Huvudverksamheten är certifiering av plastsvetsare men företaget bedriver även försäljning och uthyrning av utrustning för plastsvetsning.


Juhlin & Partners

Att få rätt hjälp när man behöver det, kan vara avgörande för både företag och privatpersoner. Juhlin & Partners biträder företag och privatpersoner vid såväl avtalsförhandlingar.

Hemsida – juhlinpartners.se


Kompetentor - Stolt sponsor till Cykelklubben Fix i Helsingborg

Kompetentor

Kompetentor hjälper mindre företag med bland annat webbutveckling, visuell kommunikation och digitala tjänster som Microsoft 365.

Behöver ni en hjälpande hand, ett bollplank i företagandet eller någon som kan förverkliga er tanke om hur ni vill synas digitalt?

Hör av er till Andreas på Kompetentor idag!

Kontakt

Andreas Arwidson – 072-350 20 70
Hemsida – kompetentor.se


Stay Fresh Sweden

Ett koncept för miljömedvetna företag som förstår vikten av modern kvalitetstransport.

Hemsida – stayfresh.se


Samarbetspartners till Cykelklubben Fix

Sportson Helsingborg

Här hittar du alla typer av cyklar, från brancyklar till galet snabba racercyklar. I vår cykelverkstad servar och reparerar vi cyklar året runt och i butiken hittar du alla typer av tillbehör som gör cykelupplevelsen perfekt. Lås, hjälmar, väskor, kläder m.m.

Du som medlem i Cykelklubben Fix har 10% rabatt på cyklar och 15% rabatt på tillbehör hos Sportson. De hjälper dig gärna med service eller låter dig prova en av deras många testcyklar.

XXL Väla

Förutom servicepaketen erbjuder XXL cyklar från tex Scott, Cube, White, Merida, Felt och Ghost, Ridley, Bass. Om flera medlemmar går ihop för köp av cyklare kan XXL skräddarsy paketpris för bra erbjudande. XXL tillhandahåller också gott om reservdelar.

Medlemmar i CK Fix får mot uppvisande av aktivt medlemskap rabatt på cykelservice i
varuhuset i Helsingborg/Väla:

Kolla in nedan om du behöver hjälp med cykeln. Följande rabatter:
Enkel: 349 kr (ord. 399 kr – 50 kr rabatt)
Normal: 449 kr (ord. 549 kr – 100 kr rabatt)
Aktiv: 649 kr (ord. 899 kr – 250 kr rabatt)